طرز تهیه کیک نوتلا با رویه گاناش
طرز تهیه و آماده سازی کیک نوتلا با رویه گاناش فوق العاده خوش طعم و دلچسب
آموزش دستور پخت کیک نوتلا با رویه گاناش پرطرفدار و متفاوت
کیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که تنوع بسیار زیادی دارد و معمولا به عنوان عصرانه همراه با چای و یا قهوه سرو می گردد. کیک وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی، نوتلا، پرتقالی، قهوه، خرمالو، زردآلو و غیره از انواع کیک های پرطرفدار در دنیا هستند. همچنین در بعضی از کیک ها می توان از انواع مغزها مثل مغز گردو، بادام، پسته، فندق و غیره نیز استفاده کرد که این نوع از کیک از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. دستورالعمل های بسیار متنوعی برای تهیه انواع کیک وجود دارد که یکی از آن ها برای تهیه کیک نوتلا مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کیک نوتلا با رویه گاناش فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
آرد گندم 2 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق سوپ خوری
نوتلا 3 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شیر ۱ پیمانه
شکر 1 پیمانه سرخالی
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و شیر را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسند. حال تخم مرغ ها، شکر و وانیل را یکدیگر مخلوط کرده سپس با همزن برقی تا زمانی که کشدار و کرم رنگ شوند بزنید. در مرحله بعدی ابتدا روغن مایع و سپس شیر را به مواد اضافه کرده و دوباره با همزن برقی بزنید. پس از آن نوتلا را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید. اکنون آرد گندم، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب و ۳ بار الک کرده سپس به ترکیب مواد قبلی اضافه و مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود. در نهایت مایه کیک را داخل قالبی که از قبل چرب و آردپاشی کرده اید ریخته سپس آن را داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا آماده شود. در این مرحله پس از اینکه کیک نوتلا را از فر خارج کردید اجازه دهید تا خنک شده سپس با نوتلا یا گاناش شکلاتی روی آن را تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی