دانلود تو مووی

طرز تهیه کیک مالاگا

17 ژانویه 2023

طرز تهیه و آماده سازی کیک مالاگا بی نهایت خوش طعم و متفاوت

دستور پخت کیک مالاگا یک دسر آسان و پرطرفدار

طرز تهیه کیک مالاگا

کیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که تنوع بسیار زیادی دارد و معمولا به عنوان عصرانه همراه با چای و یا قهوه سرو می گردد. کیک وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی، نوتلا، پرتقالی، قهوه، خرمالو، زردآلو، لیمو و غیره از انواع کیک های پرطرفدار در دنیا هستند. همچنین در بعضی از کیک ها می توان از انواع مغزها مثل مغز گردو، بادام، پسته، فندق و غیره نیز استفاده کرد که این نوع از کیک از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. دستورالعمل های بسیار متنوعی برای تهیه انواع کیک وجود دارد که یکی از آن ها برای تهیه کیک مالاگا مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کیک مالاگا فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

مواد لازم برای کیک:

آرد  1 لیوان

تخم مرغ  4 عدد

شکر  4 فنجان

آب ولرم  1 فنجان

نشاسته ذرت  4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو  3 قاشق غذاخوری

وانیل شکری  5 گرم

بیکینگ پودر  1/2 قاشق سوپ خوری

شیر به میزان لازم

خامه قنادی به میزان لازم

موز به تعداد لازم

فندق خرد شده به میزان لازم

سس شکلات به میزان لازم

 

مواد لازم برای گاناش:

خامه صبحانه  3/4 لیوان

شکلات تخته ای  200 گرم

 

طرز تهیه گاناش:

برای تهیه گاناش ابتدا خامه صبحانه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود سپس شکلات تخته ای را داخل آن ریخته و اجازه دهید تا کاملا حل شده و آماده شود.

 

طرز تهیه کیک:

ابتدا تخم مرغ ها را همراه با شکر و با کمک همزن برقی خوب بزنید. در مرحله بعدی آب ولرم، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و وانیل شکری را نیز به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کرده ومخلوط کنید. اکنون آرد و بیکینگ پودر را ترکیب کرده سپس ۳ بار الک کنید. حال آرد را نیز به مواد کیک اضافه کرده سپس با کمک لیسک مایه را زیر و رو کنید. در این مرحله مایه کیک را داخل قالب مربع یا مستطیل شکل مناسبی ریخته سپس آن را داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا کاملا آماده شود. پس از اینکه کیک شکلاتی آماده شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را به قسمت های مساوی و به شکل مستطیل برش بزنید. اکنون هر تکه از کیک را با کمی شیر خیس کرده سپس روی آن ها را ابتدا خامه قنادی ریخته سپس روی خامه تکه های موز قرار دهید. در این مرحله از گاناش روی کیک ها ریخته تا کاملا با آن پوشیده شود سپس اطراف کیک ها را فندق خرد شده بپاشید. در نهایت کیک ها را برای چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا کاملا خنک شوند سپس روی آن ها را سس شکلاتی ریخته تا کاملا آماده شده و سرو کنید. نوش جان

 

منبع: دانلود تو مووی

بت اسپات