طرز تهیه کرابیه سیب
طرز تهیه و آماده سازی کرابیه سیب فوق العاده خوشمزه و متفاوت
آموزش دستور پخت کرابیه سیب پرطرفدار و دلچسب
کرابیه نوعی شیرینی پرطرفدار کشور ترکیه است که به دلیل طعم فوق العاده خوشمزه ی خود توانسته در بسیاری از کشورها مانند ایران طرفداران بسیار زیادی پیدا کند. به طور کلی در کشور ما انواع متفاوتی از شیرینی به شیوه های متنوعی تهیه می گردد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما به طور کلی شیرینی ها به دو دسته شیرینی تر و خشک تقسیم می شوند. شیرینی های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ترین آن ها میتوان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری حتما باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف ترین آن ها نیز میتوان به شیرینی خامه ای و رولت اشاره کرد. به طور کلی شیرینی های سنتی ایران مانند کلوچه قدمتی بسیار زیاد و در حدود 1300 سال دارند. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کرابیه سیب فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم برای خمیر:
آرد 4.5 لیوان
آب جوش 1/2 لیوان
کره 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
وانیل 1 قاشق مرباخوری
مواد میانی:
سیب رنده شده 4 عدد
کره 1 قاشق چایخوری
پودر شکر 4 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
آب 1/2 فنجان
گردو به میزان لازم
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه مواد میانی:
ابتدا برای تهیه مواد میانی سیب ها را پوست گرفته و رنده کنید سپس آن ها را همراه با آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود. در مرحله بعدی کره، پودر شکر، دارچین و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس حرارت را خاموش کرده و وانیل را نیز به مواد اضافه کرده و در نهایت مواد میانی را کنار بگذارید.
طرز تهیه خمیر:
برای تهیه خمیر شیرینی ابتدا کره را تکه تکه کرده سپس پودرشکر را نیز به آن اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آن روشن شود با همزن برقی بزنید. در مرحله بعدی تخم مرغ و آب جوش را نیز اضافه کرده و دوباره با همزن برقی بزنید سپس روغن مایع را به مواد اضافه و با کمک لیسک ترکیب کنید. اکنون ابتدا وانیل و آرد را با یکدیگر ترکیب کرده سپس آن را ۳ بار الک کنید. پس از این کار آرد را کم کم به سایر مواد اضافه کرده تا خمیر شیرینی آماده شود. حال خمیر را به شکل دلخواه حالت داده سپس از مواد میانی داخل آن را پر کرده و داخل سینی فر بچینید. در نهایت سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا کرابیه کمی طلایی رنگ شده و آماده شود. پس از این مدت کرابیه را از فر خارج کرده با پودر قند و یا سایر مواد به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی