طرز تهیه پیاز شکم پر
طرز تهیه و آماده سازی پیاز شکم پر فوق العاده خوشمزه و دلچسب
آموزش دستور پخت پیاز شکم پر بی نهایت پرطرفدار
پیاز شکم پر یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار در دنیا است که با مواد متنوعی مانند گوشت، مرغ، سوسیس، انواع سبزیجات و غیره داخل آن پر شده و سپس داخل فر پخته می شود. در کشور ما نیز این غذا به شیوه های متفاوتی تهیه شده و طرفداران بسیار زیادی دارد. همانطور که می دانید در کشور ما از دیرباز داخل انواع سبزیجات مانند گوجه فرنگی، بادمجان، برگ مو و غیره با مواد مختلف پر شده که از آن ها به عنوان دلمه یاد می شود و جزو غذاهای بسیار محبوب و خوش طعم محسوب می شود. حال نوع متفاوتی از این غذا با نام پیاز شکم پر وجود دارد که نه تنها در کشور ما بلکه در کل دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد و در تهیه ی آن استفاده از مواد غذایی مطابق با ذائقه مجاز بوده و محدودیتی وجود ندارد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی پیاز شکم پر بسیار خوش طعم و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
پیاز متوسط 10 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
آب گوشت 1 و 1/4 پیمانه
کرفس ساطوری شده 1/2 پیمانه
اسفناج خرد شده 1 پیمانه
سیر 3 حبه
گردو 2 پیمانه
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گردوها را خرد کرده و کمی تفت دهید پس از آن پوست پیازها را کنده و داخل آن ها را خالی کرده سپس انتهای پیازها را کمی بریده تا داخل ظرف ایستاده بمانند. در مرحله بعدی داخل پیازهایی که خالی کرده بودید را در تابه ی موردنظر خود ریخته سپس داخل روغن سرخ کردنی آن ها را تفت دهید. اکنون سیر رنده شده و کرفس ساطوری شده را هم به پیازها اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس گوشت چرخکرده را به آن ها اضافه کرده و به خوبی با سایر مواد تفت دهید. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز به سایر مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد روی حرارت ملایم پخته شده و آب آن ها کشیده شود. پس از اینکه مواد پیاز شکم پر آماده شد تابه را از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود سپس اسفناج ریز خرد شده و گردویی که از قبل تفت داده بودید را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در نهایت زمانی که مایه گوشتی خنک شد، پیازها را با آن پر کرده و داخل ظرف مورد نظر خود قرار داده سپس آب گوشت را داخل ظرف بریزید. اکنون روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را داخل فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بسته به قدرت فر قرار دهید. پس از این مدت فویل را از روی ظرف برداشته و پنیر پیتزا را روی پیازها ریخته سپس به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید تا پیاز شکم پر شما آماده شود. در آخر آن ها را از فر خارج کرده سپس پیازها در ظرف مورد نظر خود قرار داده و سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی