طرز تهیه نان بلغاری
طرز تهیه و آماده سازی نان بلغاری فوق العاده پرطرفدار و خوش طعم
آموزش دستور پخت نان بلغاری بی نهایت دلچسب و مقوی
نان به گروهی از مواد غذایی گفته می شود که با پختن، بخارپز کردن یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه میشود. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب میشود و معمولا از آرد گندم یا آرد سفید تهیه شده و در نهایت درون تنور یا فر پخته می شود. در خمیر نان، بسته به نوع آن می توان از نمک یا شکر استفاده کرد. همچنین معمولا از مایه خمیر برای عمل آمدن خمیر نان استفاده می شود. در تهیه نان به غیر از نمک یا شکر، مایه خمیر، روغن، آب، شیر و گاهی برخی ادویه جات، دارچین، انواع غلات، آجیل و غیره نیز استفاده می شود و در نتیجه انواع بسیار متفاوتی از نان را تولید می کنند. گاهی اوقات در تهیه نان به جای آرد گندم از گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم به تنهایی و هم مخلوط با آرد گندم می توان استفاده کرد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی نان بلغاری فوق العاده خوشمزه و جذاب را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این نان پرطرفدار به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم برای نان:
آرد 3.5 لیوان
مایه خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
شکر 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
مواد میانی:
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
گردو 1/2 پیمانه
کره 20 گرم
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر فوری را همراه با یک قاشق غذاخوری از شکر و شیر ولرم ترکیب کرده سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار داده تا آماده شود. در مرحله بعدی تخم مرغ، باقی مانده شکر، کره نرم شده و مایه خمیر آماده شده را با یکدیگر ترکیب کرده و به خوبی مخلوط کنید. حال آرد را کم کم روی مواد الک کرده تا خمیر لطیفی حاصل شده که به دست نمی چسبد. دقت داشته باشید که خمیر را زیاد ورز نداده و اینکار را تنها با نوک انگشتان خود انجام دهید. اکنون ابتدا ظرف موردنظر خود را چرب کرده سپس خمیر را داخل آن قرار داده و روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت در محیطی گرم قرار داده تا حجم آن دو برابر شود. در همین حین برای تهیه مواد میانی شکر قهوه ای، دارچین و گردو را با یکدیگر مخلوط کرده سپس به کمک میکسر و یا غذاساز کاملا میکس کرده و کنار بگذارید. در مرحله بعدی ابتدا پف خمیر آماده شده را گرفته و کمی ورز دهید تا لطیف شود. حال سطح موردنظر خود را ابتدا آرد پاشیده سپس خمیر را روی آن باز کرده و به کمک قالبی گرد آن را قالب بزنید. پس از آن روی خمیر را با کره ی ذوب شده چرب کرده سپس از مواد میانی داخل آن را پر کرده و به صورت دلخواه بپیچید. در این مرحله خمیرهای پیچیده شده را کنار هم داخل قالب کمربندی که از قبل چرب شده است قرار داده سپس حدود ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید. در نهایت زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را با یکدیگر ترکیب کرده و به کمک آن، نان را رومال کنید. پس از آن قالب را داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا آماده شود. همچنین برای اینکه روی نان طلایی رنگ شود، گریل فر را برای ۳ دقیقه روشن کنید. پس از اینکه نان آماده شد آن را از فر خارج کرده، اجازه دهید خنک شده سپس برای صبحانه سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی