طرز تهیه شیرینی دانمارکی
آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی فوق العاده پرطرفدار و خوشمزه
دستور پخت شیرینی دانمارکی بی نهایت خوش طعم و آسان
یکی از شیرینی های بسیار معروف در کشور ما شیرینی دانمارکی نام دارد که در دسته ی شیرینی های خشک قرار گرفته و معمولا در مهمانی ها سرو شده و طرفداران بسایر زیادی دارد. به طور کلی شیرینی ها به دو دسته شیرینی تر و خشک تقسیم می شوند. شیرینی های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ترین آن ها میتوان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری حتما باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف ترین آن ها نیز میتوان به شیرینی خامه ای و رولت اشاره کرد. به طور کلی شیرینی های سنتی ایران مانند کلوچه قدمتی بسیار زیاد و در حدود 1300 سال دارند. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی دانمارکی فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
آرد 3.5 لیوان
شیر ولرم 2/3 لیوان
روغن 1/3 لیوان
شکر 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
کره 200 گرم
مایه خمیر فوری 2 قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
اسانس وانیل به میزان لازم
کرم پاتیسیر به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم را همراه با مایه خمیر فوری، یک قاشق غذاخوری از شکر و مقدار کمی از آرد با یکدیگر مخلوط کرده سپس به مدت ۱۰ دقیقه زمان دهید تا پف کند. در مرحله بعدی، تخم مرغ ها را به مایه خمیر اضافه کرده سپس باقی مانده ی آرد و شکر را به همراه اسانس وانیل به آن اضافه و مخلوط کنید. اکنون روغن را نیز به خمیر اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید سپس خمیر را به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود. پس از یک ساعت، ابتدا روی سطح موردنظر خود را آرد پاشی کرده سپس خمیر را با وردنه روی آن باز کنید. اکنون کره ای که از قبل در دمای محیط بوده و نرم شده است را روی خمیر مالیده سپس خمیر را جمع کرده و دوباره با وردنه باز کرده و آن را برش دهید سپس از کرم پاتیسیر در وسط شیرینی ها ریخته و آن ها را به شکل دلخواه خود شکل داده و داخل سینی فر بچینید. حال سینی را داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا آماده شوند. پس از این مدت شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از اینکه شیرینی ها کمی خنک شدند روی آن ها را با عسل رقیق شده و یا شربت مخصوص رومال کرده سپس داخل ظرف موردنظر خود سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی