طرز تهیه شیرینی آرد برنج و قهوه
طرز تهیه و آماده سازی شیرینی آرد برنج و قهوه فوق العاده خوش طعم و خاص
آموزش دستورپخت شیرینی آرد برنج و قهوه متفاوت و دلچسب
در کشور ما انواع متفاوتی از شیرینی به شیوه های متنوعی تهیه می گردد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما به طور کلی شیرینی ها به دو دسته شیرینی تر و خشک تقسیم می شوند. شیرینی های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ترین آن ها میتوان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آن ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری حتما باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف ترین آن ها نیز میتوان به شیرینی خامه ای و رولت اشاره کرد. به طور کلی شیرینی های سنتی ایران مانند کلوچه قدمتی بسیار زیاد و در حدود 1300 سال دارند. یکی از انواع شیرینی که به دلیل استفاده از قهوه در تهیه آن بسیار خوشمزه می باشد، شیرینی آرد برنج و قهوه است که می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای کودکان باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی آرد برنج و قهوه فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
آرد برنج 12 قاشق غذاخوری
آرد گندم 4 قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1عدد
کره 50 گرم
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را با کمک همزن برقی زده تا کاملا یکدست شوند. سپس پودر قهوه فوری و تخم مرغ را نیز به مخلوط قبلی اضافه کرده و ترکیب کنید. در این مرحله آرد گندم و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط و 3 بار الک کرده سپس به ترکیب مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. اکنون از خمیر گلوله های کوچکی برداشته سپس با قالب موردنظر خود به آن ها شکل دهید. پس از آن شیرینی ها را داخل سینی فری که چرب شده است قرار داده سپس آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 15 دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا آماده شوند. در نهایت هنگامی که شیرینی ها را از فر خارج کردید ابتدا اجازه داده تا خنک شوند سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی