طرز تهیه سوتلاچ خامه ای
آموزش طرز تهیه سوتلاچ خامه ای فوق العاده خوش طعم و دلچسب
دستور پخت سوتلاچ خامه ای ویژه ماه مبارک رمضان
سوتلاچ نوعی دسر بسیار مقوی و پرطرفدار کشور ترکیه می باشد که به آسانی تهیه شده و در کشور ما نیز طرفداران خاص خود را دارد. این دسر به دلیل طعم فوق العاده و همچنین مقوی بودن می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای روزه داران در ماه مبارک رمضان باشد. به طور کلی دسر جزو تنقلات شیرین به حساب می آید که در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. واژه دسر از واژه فرانسوی کهن desservir به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده است. از انواع دسرها می توان به کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، بیسکویت، شیرینی، موس، پایها و آبنبات اشاره کرد. در ایران نیز انواع دسرهای خوشمزه و با اصالت وجود دارد که مطابق با ذائقه ایرانی ها تهیه و سرو می گردد. یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار در دنیا دسر سوتلاچ خامه ای می باشد که بسیار آسان و به سرعت تهیه می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه دسر سوتلاچ بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این دسر جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
برنج 1 لیوان
آب 1.5 لیوان
پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 100 گرم
وانیل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پودر نشاسته ذرت را در مقدار کمی آب حل کرده و کنار بگذارید. حال برنج را به همراه آب روی حرارت ملایم قرار داده تا پخته شود. در مرحله بعدی شیر را به برنج اضافه کرده و حرارت را بیشتر کنید تا به جوش آید. پس از آن زمانی که شیر شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید سپس خامه صبحانه و شکر را نیز اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر صبر کنید. اکنون ابتدا پودر نشاسته ذرت که از قبل داخل آب حل کرده بودید را به سایر مواد دسر اضافه کرده و پس از گذشت ۵ دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف موردنظر خود بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. در نهایت سوتلاچ را با دارچین تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی