طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی
طرز تهیه و آماده سازی سالاد تبوله لبنانی فوق العاده خوش طعم و متفاوت
آموزش درست کردن سالاد تبوله لبنانی بسیار پرطرفدار و مفید
همانطور که می دانید سالادها انواع متفاوتی دارند که از آن ها می توان به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی، به همراه غذای اصلی و یا حتی به عنوان یک وعده غذایی مجزا استفاده کرد. در حدود دو هزار سال پیش، ایرانی ها بر روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند و آن را میل می کردند، از طریق جنگ های ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولاتی شد. امروزه انواع سالادها مانند سالاد کاهو، سالاد اندونزی، سالاد سزار، سالاد انار، سالاد الویه، سالاد کاردینال، سالاد مدیترانه ای، سالاد لبو و غیره نه تنها در کشور ما بلکه در دنیا از طرفداران زیادی برخوردار هستند. نوع خاصی از سالاد که در ترکیبات آن از بلغور گندم استفاده شده و بسیار متفاوت و خاص می باشد سالاد تبوله لبنانی است که طعم فوق العاده آن در کنار ترکیب مواد مختلف و مقوی این سالاد را به یک غذای کامل تبدیل کرده است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه سالاد تبوله بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
بلغور گندم 1 فنجان
آب جوش 1.5 فنجان
فلفل دلمه ای 2 عدد
خیار 3 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
لیموترش بزرگ 1 عدد
جعفری تازه 1 فنجان
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بلغور گندم را در ظرف موردنظر خود ریخته سپس روی آن نمک بپاشید. اکنون آب جوش را روی بلغورها ریخته و درب ظرف را گذاشته سپس به مدت ۳۰ دقیقه زمان دهید. پس از این مدت بلغورهای آماده شده را آبکش کنید. در مرحله بعدی مواد سالاد شامل بلغور گندم، گوجه فرنگی خرد شده، خیار خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، جعفری خرد شده، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر ترکیب کرده سپس روغن زیتون و آب لیموترش تازه را نیز به آن ها اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید. در نهایت سالاد را برای چند ساعت داخل یخچال گذاشته و زمانی که خنک شده و طعم مواد با یکدیگر ترکیب شد، سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی