طرز تهیه دسر کازان دیبی
طرز تهیه و آماده سازی دسر کازان دیبی فوق العاده خوش طعم و متفاوت
دستور پخت کازان دیبی یک دسر ترکیه ای خاص و پرطرفدار
کازان دیبی (KazanDibi) یک دسر ترکیه ای و نوعی پودینگ شیر کاراملیزه شده است. این دسر در گذشته در آشپزخانه های کاخ عثمانی تهیه می شده و امروزه نیز به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای ترکیه ای توسعه یافته است. به طور کلی دسر معمولا جزو تنقلات شیرین به حساب آمده که در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. واژه دسر از واژه فرانسوی کهن desservir به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده است. از انواع دسرها می توان به کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، بیسکویت، شیرینی، موس، پایها و آبنبات اشاره کرد. در ایران نیز انواع دسرهای خوشمزه و با اصالت وجود دارد که مطابق با ذائقه ایرانی ها تهیه و سرو می گردد. یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار کازان دیبی می باشد که به آسانی و به سرعت تهیه می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه دسر کازان دیبی بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این دسر جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
آرد 1 قاشق غذاخوری
شیر 8 لیوان
کره 1 قاشق غذاخوری
شکر 3 لیوان
پودر نشاسته 3 قاشق غذاخوری
پودر شکر به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. پس از آن پودر نشاسته و آرد را ابتدا همرا با آب سرد حل کرده سپس به ترکیب شیر و شکر اضافه کنید و تا زمانی که این ترکیب خود را گرفته و کمی از خامه رقیق تر شود، اجازه دهید تا بجوشد. در مرحله بعدی ابتدا کف ظرف موردنظر خود را با کره چرب کرده و روی آن را کاملا پودر شکر پاشیده سپس مواد دسر را داخل آن بریزید. حال ظرف را روی حرارت قرار داده و آن را دائما جابجا کنید تا شکر ته ظرف کاملا کاراملیزه شود. پس از آن دسر را به مدت ۳ ساعت در دمای محیط قرار داده سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود. در نهایت پس از خنک شدن، دسر را برش زده و هر برش را رول کرده، روی آن دارچین ریخته سپس سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی