طرز تهیه دسر بوراتوس
طرز تهیه و آماده سازی بوراتوس یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت
آموزش درست کردن دسر بوراتوس بی اندازه پرطرفدار
دسر (Dessert) معمولا جزو تنقلات شیرین به حساب می آید که در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. واژه دسر از واژه فرانسوی کهن desservir به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده است. از انواع دسرها می توان به کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، بیسکویت، شیرینی، موس، پایها و آبنبات اشاره کرد. در ایران نیز انواع دسرهای خوشمزه و با اصالت وجود دارد که مطابق با ذائقه ایرانی ها تهیه و سرو می گردد. یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار دسر بوراتوس می باشد که به آسانی و به سرعت تهیه شده و می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای کودکان باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه دسر بوراتوس بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این دسر جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم:
پودر ژله 1 بسته
بستنی وانیلی 250 گرم
شیر 1 لیوان
دنت 1 عدد
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
خامه قنادی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر و بستنی وانیلی را در ظرف موردنظر خود ریخته و ترکیب کرده سپس پودر ژله را به آن ها اضافه کنید. در مرحله بعدی ظرف حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و تا زمانی که پودر ژله حل شود صبر کنید اما دقت داشته باشید که مواد به جوش نیایند. اکنون مواد دسر را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. در این مرحله پنیر ماسکارپونه و دنت را به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده تا کاملا یکدست شوند پس از آن به ترکیب مواد قبلی اضافه کرده و کاملا ترکیب کنید. حال مواد دسر را داخل قالب موردنظر خود ریخته و برای چندین ساعت داخل یخچال قرار داده تا کاملا خود را گرفته و آماده شود. در نهایت دسر را با خامه قنادی و انواع میوه به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی