طرز تهیه تارت مرغ و برنج
طرز تهیه و آماده سازی تارت مرغ و برنج فوق العاده خوش طعم و متفاوت
آموزش دستور پخت تارت مرغ و برنج بی نهایت دلچسب و خاص
تارت در اصل نوعی شیرینی است که معمولا از مواد پر کننده برای پوشش آن استفاده می شود. روی تارت ها معمولا باز است و از ماده اصلی شیرینی یعنی خمیر تشکیل نشده است. ماده روکش یا پرکننده تارت ها ممکن است از مواد شیرین مانند انواع میوه و یا نمکی و غیرشیرین مانند مرغ، میگو، سبزیجات، برنج، گوشت، قارچ و غیره باشد. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل میآید. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای انواع غذاها به کار برده می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه تارت مرغ و برنج فوق العاده خوشمزه و لذیذ را آموزش دهیم. هم اکنون شما می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
…
مواد لازم برای خمیر:
آرد 150 گرم
کره 50 گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
آب سرد 4 قاشق غذاخوری
مواد میانی:
خامه زده شده 1/2 فنجان
پیازچه 1/2 فنجان
برنج پخته شده 1/2 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
مرغ خرد شده 1 فنجان
فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خمیر:
ابتدا آرد و نمک را با یکدیگر ترکیب کرده سپس کره را به آن اضافه کرده و با کمک چنگال مخلوط کنید تا آرد به شکل خرده های شیرینی درآید. در مرحله بعدی آب سرد را به مواد اضافه کرده و تا زمانی که خمیر نرمی به دست آید به آرامی با آرد مخلوط کنید. اکنون خمیر را داخل قالب موردنظر خود قرار داده سپس آن را داخل قالب و دور دیواره های آن باز کرده و اضافه ی خمیر را بردارید. در این مرحله کف خمیر را با کمک چنگال چند سوراخ ایجاد کرده تا در زمان پخت، پف نکند. در نهایت قالب را داخل فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۲۵ دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا آماده شود.
طرز تهیه مواد میانی:
برای تهیه مواد میانی ابتدا خامه و تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کرده و به خوبی بزنید تا کاملا ترکیب شوند. اکنون ۱/۲ پنیر پیتزای رنده شده، پیازچه خرد شده، مرغ پخته و خرد شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، برنج، نمک و فلفل سیاه را به ترکیب تخم مرغ و خامه اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید. در این مرحله باقی مانده پنیر پیتزا را روی خمیر تارت ریخته سپس ترکیب مواد را روی آن ریخته و قالب را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا آماده شود. برای تست کردن تارت و اطمینان از آماده شدن آن می توانید از یک خلال دندان استفاده کرده و اگر مواد تارت به آن نچسبید یعنی غذای شما آماده است. در نهایت تارت را از فر خارج کرده، با مواد دلخواه تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان
منبع: دانلود تو مووی